Andreas Bak 500X318
Administrationschef Andreas Bak Hermansen

DBU Lolland-Falster er stolte af at kunne præsentere Andreas Bak Hermansen som vores nye administrationschef.

Andreas kommer til DBU Lolland-Falster med en solid baggrund inden for film, kunst og kultur verdenen, hvor han har arbejdet de seneste 15 år, og gennem de seneste 10 år på Zentropa, som filmproducer.

Ud over sin professionelle erfaring har Andreas også selv spillet fodbold i lokalområdet som børne og ungdomspiller og er også tidligere og mangeårig divisionspiller for flere klubber, hvilket har givet ham en dyb forståelse og passion for sporten.

Andreas har en stærk tilknytning til Lolland-Falster, hvor han i dag er bosat med sin hustru og to børn. Han glæder sig enormt meget til at kunne give tilbage til den region og til det spil, der har betydet så meget for ham, og han ser frem til at være med til, at skabe den positive historie om fodbolden på Lolland-Falster, som spiller en så central rolle i mange menneskers liv. Andreas vil arbejde målrettet på at skabe sammenhold og synergi mellem de lokale klubber og DBU Lolland-Falster.

"Fodbold har altid været en stor del af mit liv, og det er en ære at få mulighed for at arbejde for sporten her i regionen. Jeg ser frem til at være med til at løfte bredden gennem DBU og skabe de bedste mulige rammer for fodbolden på Lolland-Falster" siger Andreas Bak Hermansen.

Med sin erfaring fra tidligere jobs er Andreas vant til at styre komplekse processer og bevare et godt overblik. Dette vil komme til gavn i hans nye rolle, hvor han ser frem til at styrke den daglige drift af DBU Lolland-Falster og sikre en effektiv og smidig administration.

”For mig er det vigtigt at vi sørger for at have en åben og respektfuld dialog med klubber og interessenter. Vi skal være et sted, hvor du altid skal føle dig velkommen og behandlet med respekt, og jeg ser enormt meget frem til samarbejdet med alle de ildsjæle der er i de respektive klubber”.

Spørgsmål?

Michael_500x319
Formand Michael Skaarup
Medlem af DBU Bredde Bestyrelsen, Bestyrelsens link til Dommerudvalget, Formand for DBU Breddedommergruppe, Medlem af DBU Bredde Komiteen, Observatør i DBU Dommerudvalg 22 79 97 99